Ακαδημίες

Η φιλοσοφια μας

Ο βασικός σκοπός ίδρυσης του Αθλητικού Σωματείου Αναγέννηση Μαλεσίνας ήταν και παραμένει έως και σήμερα να “φέρει” τα παιδιά των περιοχών Μαλεσίνας , Α.Ι. Θεολόγου , Μάζι και λοιπών γειτονικών περιοχών, στον “Μαγικό” κόσμο του Μπάσκετ και του Αθλητισμού, ώστε σε βάθος χρόνου να δημιουργήσει μια πιο Υγιή, Αλληλέγγυα , Κοινωνικοποιημένη, Φίλαθλη και με πνεύμα συνεργασίας κοινότητα η οποία θα είναι μακριά απο εξαρτήσεις και τον σύγχρονο καθιστικό τρόπο ζωής.

Κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες και το καθημερινό φόρτο εργασιών των νεαρών αθλητών μας, προσπαθούμε να τους υποστηρίζουμε πάντα με παιδαγωγικούς και επιστημονικούς τρόπους καθώς και με εξειδικευμένο προσωπικό. Το προσωπικό αυτό προέρχεται ως επί το πλείστων από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Συνεπώς γνωρίζει και προσωπικά κάθε νεαρό-ή αθλητή-τρια  μέσα απο το άθλημα και το παιχνίδι που έχει ανάγκη κάθε παιδί. Με αυτόν τον τρόπο, το προπονητικό επιτελείο και το προσωπικό μας συνεισφέρει ώστε κάθε παιδί:

  • Να αναπτυχθεί σωστά σωματικά και να θωρακίσει την υγεία του απο νωρίς.
  • Να κατανοήσει ουσιαστικά τους κανονισμούς του αθλήματος.
  • Να μάθει με επιστημονικές και σύγχρονες μεθόδους την τεχνική και τακτική του αθλήματος μεγαλώνοντας.
  • Να κοινωνικοποιηθεί ευκολότερα και να κάνει περισσότερους φίλους.
  • Να συνεργασθεί μαζι με άλλους ανθρώπους για την επίτευξη ενος κοινού στόχου.
  • Να γίνει δραστήριο, ανταγωνιστικό και να παίρνει πρωτοβουλίες στα πλαίσια παντα της ευγενούς άμμιλας.
  • Να αποκτήσει σωστές βάσεις, αντιλήψεις, εφόδια και φίλαθλη συμπεριφορά.
  • Να αξιοποιήσει σωστά τα ταλέντα του και να προετοιμαστεί πλήρως στα  αγωνιστικά τμήματα. Μελλοντικά ενδεχομένως να το οδηγήσουν στον επαγγελματικό χώρο του μπάσκετ (ως αθλητή-τρια, προπονητή-τρια), ή να το μοριοδοτήσουν-βοηθήσουν σε σχέση με την επιλογή των σπουδών του (ΤΕΕΦΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ). Μια άλλη προοπτική είναι απλα να το κατευθύνουν να ασχοληθεί με κάποιο επάγγελμα που σχετίζεται με τον αθλητισμό (Αθλητική Ιατρική, Αθλητική Ψυχολογία, Sport Management, Sport Analytics, Sport Casting, Personal Training, Φυσικοθεραπεία – Κινησιοθεραπεία κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, έχοντας υπάρξει πρώην αθλητής/αθλήτρια, θα έχει κάποια σχετικά καλύτερη εικόνα και εμπειρία του χώρου.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2021-22

1_pampaides
2_korasides
3_mini
4_junior
5_preschool
1_pampaides
2_korasides
3_mini
4_junior
5_preschool

Από το 1987 εως και σήμερα, πάνω απο 2.000 παιδιά έχουν μάθει τα μυστικά του Μπάσκετ συμμετέχοντας στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Η ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αριθμεί 80 + νεαρούς-ές αθλητές-τριες και αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ. Διατηρεί τμήματα υποδομών Παμπαίδων, Παίδων, Κορασίδων, Μίνι, Junior 2 αγοριών/κοριτσιών και Pre School.