Πρώην προπονητής και αθλητής μας με εμπειρία στα πρωταθλήματα της ΕΝΩΣΗΣ μας (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε) θα είναι ο νέος  Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Περιφέρεια για λογαριασμό του Αναπτυξιακού Προγράμματος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον νυν Ομοσπονδιακό Προπονητή Αργύρη Κουβαρά.

Who is who : Πτυχιούχος ΤΕΕΦΑ ΑΠΘ ΣΕΡΡΩΝ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και στην Σχολική Ψυχολογία. Κάτοχος διπλώματος Α΄ Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης. Ερευνητική συμμετοχή στον τομέα των Τραυματισμών και Βελτίωσης Αθλητών στην Παιδική ηλικία.

Καριέρα : Ως παίκτης αγωνίστηκε στην θέση του Point Guard για τις ομάδες : Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας , Α.Ο. Σερρών και Ορφέα Νέου Σκοπού (άνοδο στην Γ΄Εθνικη Κατηγορία). Από 23 χρονών ασχολείται ενεργά με την προπονητική σε τμήματα ακαδημιών της πόλης των Σερρών και της Μαλεσίνας.

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας και η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστούν τον Άγγελο Καραμίντζο για την συνολική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και εύχονται καλή αρχή στο νέο του πόστο γεμάτη με επιτυχίες και παραγωγή πληθώρας νέων ταλέντων στην περιφέρεια μας!