Το Κλειστό Γυμναστήριο Μαλεσίνας θεμελιώθηκε στις 25 Γενάρη του 1995 υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και  κατά την προεδρία του κ. Λουκά Καραμίντζου. Η πλήρης αποπεράτωση των έργων διήρκεσε σχεδόν 2 έτη ώστε να πληρεί τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας  και ασφάλειας που ορίζονται από τον νόμο σχετικά με τα κλειστά γήπεδα άθλησης. Από το 1997 αποτελεί την έδρα του συλλόγου μας.

Είναι χωρητικότητας 600 θέσεων και πέρα από την κάλυψη των αγωνιστικών και των προπονητικών αναγκών του συλλόγου, έχει φιλοξενήσει τις προετοιμασίες της Γυναικείας Εθνικής Ομάδας Κωφών και αρκετών Αναπτυξιακών Κλιμακίων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί αρκετά φιλικά τουρνουά, αρκετοί φιλικοί αγώνες κοινωνικής συμβολής και προσφοράς σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ., τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, την Αντικαρκινική Εταιρεία Ελλάδος κλπ. Έχουν επίσης φιλοξενηθεί και πολυάριθμα Basketball Camps με διάσημους Έλληνες παίκτες, προπονητές και γυμναστές για τους νεαρούς αθλητές μας.

Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ