Η ιστορία μας

Ίδρυση και Ιστορία του Συλλόγου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Μαλεσίνας ιδρύθηκε στις 20 Μαΐου του 1987 σε μια μικρή γεωγραφικά περιοχή, με περίπου 5000 κατοίκους. Τα χρώματα του συλλόγου ειναι το κίτρινο και το μαύρο.

Αποτελεί μόνιμο μέλος και μάλιστα ένα απο τα πρώτα της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ‘Εχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο τοπικό μπασκετικό επίπεδο με την συμμετοχή του αρκετές φορές σε Περιφερειακούς τελικούς των τμημάτων υποδομών (Μίνι, Κορασίδων, Παίδων, Παμπαίδων, Νεανίδων και Εφήβων). Το Ανδρικό Τμήμα τα πρώτα χρόνια αγωνιζόταν στο ανοιχτό γήπεδο της περιοχής, στα βράχια, αργότερα στο κλειστό για να φτάσει ακόμα και στη Γ’ Εθνική το 1998, γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Αναγέννηση Μαλεσίνας βγήκαν παίκτες που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε Πανελλήνιο επίπεδο, όπως ο σημερινός assistant coach του Περιστερίου (Πρώην Παίκτης) Κώστας Παπαμάρκος , ο Σωκράτης Γκιζογιάννης, ο Παντελής Σέττος, ο Θάνος Καραστάθης, ο Δημήτρης Καραμίντζος και ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης. Όλοι αυτοί είναι ακόμα και σήμερα ενεργοί αθλητές με σημαντική παρουσία σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, ενώ ο τελευταίος διακρίθηκε διεθνώς και με τα εξής μετάλλια με την Εθνική Ομάδα:  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 1999 – Αργυρό, Βαλκανικούς Αγώνες Νεων Ανδρών 2002-Χρυσό, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 2002 –Χρυσό, Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα 2009-Χρυσό. Άλλοι παίκτες οι οποίοι είχαν αισθητή παρουσία σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών είναι ο Σωτήριος Νίκας,Πωλίνα Ζαχαράκη, I. Βουδούρη. (περισσότεροι διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον σύλλογό μας εδώ)

Η Πρώτη Ομάδα του Ανδρικού ( 1987 )

Αυτή είναι η πρώτη ομάδα της Μαλεσίνας το 1987, στο ιστορικό ανοιχτό γήπεδο, στα βράχια! Διακρίνονται, πάνω από αριστερά: Κακαβάς Α., Μπουγέτσας Δ., Δέδες Α., Παπανικολάου Δ., Πασπαλάς Κ., Μπίκας Κ., Κακαβάς Κωνσταντίνος (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Μπουγέτσας Γ., Τζελέπης Π., Κούτσικος Γ., Καραστάθης Βασ., Καζάνας Β., Μπίκας Κ.

Η Ιδανική Πρώτη Χρονια του συλλόγου στο Κλειστο Γήπεδο Μαλεσίνας (1997)

Το 1997 Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας μπήκε για πρώτη φορά στο νέο κλειστό γυμναστήριο και αυτή είναι η πρώτη ανδρική ομάδα που έπαιξε στο νέο γήπεδο. Μετά από τον τελευταίο αγώνα μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα (1997-1998) και κατέκτησε την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Διακρίνονται, πάνω από αριστερά: Παπαμάρκος Κ., Καλλής Κ., Γκιζογιάννης Σωκρ., Μπουγέτσας Δ., Ψαρράς Γ., Γκιζογιάννης Ανδρ., Ζωγράφου Βαγγ., Πετρακάκης Δημήτρης (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Σταθουλόπουλος Δ., Νίκας Σωτ., Κώνστας Φωτ., Ιωακείμ Κ., Τζελέπης Χ.

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (1999-2012)

Η ομάδα του Ανδρικού Τμήματος αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα στην κατηγορία Α της ΕΣΚΑΣΕ διεκδικώντας κάποιες φορές την πρωτιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνικη χωρίς ωστόσο επιτυχία. Κάποιες φορές μάλιστα, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζωνη του υποβιβασμού.  Από την σεζόν 2003-2004 έως και σήμερα, ενσωματώνει και απορροφά το Εφηβικό Τμημα Υποδομών στην Ανδρική Ομάδα.

Οι πρωταθλητές έφηβοι ΕΣΚΑΣΕ (2002)

Η εφηβική ομάδα της Μαλεσίνας το 2002-03 πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΣΕ. Στην φωτογραφία, που είναι πριν από τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, διακρίνονται πάνω από αριστερά: Νίκας Σωτ., Ανθόπουλος Ν., Παπαδιάς Γ., Σκεπετάρης Κ., Μπέσιος Α., Μπάτσος Ιασ., Δαδίτσιος Ανέστης (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Παΐσιος Λ., Σέττος Παντ., Μπακατσιάς Χρ., Γκανάς Δημ., Γκανάς Χαρ., Γκανάς Β., Μούτσιος Παρ.

Ανδρική Ομάδα (2015-2019)

Υστερα απο την επάνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Την σεζόν 2015-16 τερματίζει στην θέση του πρωταθλήματος. Με τις σωστές προσθήκες παικτών και αφομοίωση 3 παμπαίδων ανεβαίνει στην θέση του πρωταθλήματος την σεζόν 2016-17. Την επόμενη σεζόν η ομάδα διεκδικεί έως το τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ Εθνική. Τελικά τερματίζει στην θεση του πρωταθλήματος 2017-18. Η επόμενη χρονιά βρίσκει την ομάδα με πολλούς τραυματίες στο ρόστερ και τον αρχηγό της να μεταγράφεται σε ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ. Ωστόσο, παρα τις δυσκολίες καταφέρνει να τερματίσει στην θέση του πρωταθλήματος την σεζόν 2018-19.

Πρωταθλητές Παμπαίδων ΕΣΚΑΣΕ (2016-2017)

Η ομάδα Παμπαίδων του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο αναβαθμισμένο από την Ε.Ο.Κ. πρωτάθλημα παμπαίδων της σεζόν (2016-2017), επικρατώντας στο ουδέτερο κλειστό της Λιβαδειάς του Κάδμου με 60-54.

(Προπονητής Θάνος Μιχάλης-Βοηθός Προπονητή Γεώργιος Κατσαγάνης): Καραμίντζος Δ. 27 (4), Καραμίντζος Α., Χαραλάμπους, Δημητρός, Μπλόντζος 3, Καραστάθης Σ. 2, Χαρχαντής, Γκικόπουλος, Καραστάθης Α. 28 (7), Κοτσιομίτας, Ταμπούρης.

Ο Πρώτος Τίτλος του Συλλόγου

Ο σύλλογος διεκδικούσε κατά την διάρκεια της πρώτης του τριετίας αρκετούς τίτλους στο ανδρικό πρωτάθλημα και στα πρωταθλήματα υποδομών. Η πρώτη του επιτυχία θα έρθει την αγωνιστική σεζόν 1990-1991 με το τμήμα των υποδομών του συλλόγου ΜΙΝΙ να κατακτά το Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ Μπάσκετ της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. Μέλη της ομάδας αυτής θα στελεχώσουν και θα αναπτύξουν το μπασκετικό μέλλον της Μαλεσίνας.

Η Ομάδα του 1995

Η ομάδα του 1995 που αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, με έδρα το ανοιχτό γήπεδο της Μαλεσίνας. Διακρίνονται, πάνω από αριστερά: Παπαμάρκος Δημήτρης (έφορος), Πασπαλάς Κ., Μπουγέτσας Δ., Παϊσιος Σ., Παπαγεωργίου Τ., Καραμίντζος Γιώργος (πρόεδρος), Γερμανός Σωτήρης (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Παϊσιος Α., Καρυστινός Μάνος, Παπαμάρκος Κ., Παπανικολάου Κ., Καλλής Κ., Τζελέπης Χαρ.

Οι παίδες του 1997 στον τελικό της ΕΣΚΑΣΕ

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τις υποδομές της Μαλεσίνας, ήταν η συμμετοχή του παιδικού τμήματος στον τελικό της κατηγορίας το 1997 με αντίπαλο τον Κάδμο.

Διακρίνονται πάνω από αριστερά: Δαραμάρας Δ., Ζουμπόπουλος Χ., Γκιζογιάννης Ανδρ., Γκιζογιάννης Σωκρ., Καζάνας Α., Καραπιπέρης Π., Δαδίτσιος Ανέστης (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Ιωακείμ Κ., Παπακωνσταντίνου Τ., Φουρλεμάδης Ι., Καλλής Κ., Δούρος Κ., Κατσάρας Π.

Γ΄Εθνική Κατηγορία (1998-1999)

Η ομάδα του Ανδρικού Τμήματος είχε ρεκόρ εκείνη τη σεζόν 5-21 και τερμάτισε στη 12η θέση σε σύνολο 14 ομάδων. Συμμετείχε σε ενα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού με παραδοσιακές ομάδες οι οποίες είχαν εμπειρίες πολλων ετών στις Εθνικές Κατηγορίες και υψηλότερα μπάτζετ. Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι οι : Γ.Σ. Πανελλήνιος , Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου, Πανελευσινιακος Α.Ο.Κ., Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης Ηρακλείου, Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, Κολοσσός Ρόδου κ.λ.π.. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιες ομάδες του ομίλου αυτού, με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ως αφετηρία ξεκίνησαν την ανοδική τους πορεία που έφτασαν ως την Α’2 και Α’1 ( Α.Γ.Ε. Χαλκίδα,Γ.Σ. Πανελλήνιος,Κολοσσός Ρόδου). Η ομάδα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα σε 5 παιχνίδια αλλά έχασε 2 ακομα που οδηγήθηκαν σε παράταση και αλλα 4 που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η ομάδα που έπαιξε στη Γ’ Εθνική το 1998-99, στη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου! Διακρίνονται πάνω από αριστερά: Καρακάσης Χρ., Δαραμάρας Δ., Γκιζογιάννης Σωκ., Κατσούλας Θ., Μπουγέτσας Δ., Γκιζογιάννης Ανδρ., Αγιασωτέλης Γιώργος (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Παπακωνσταντίνου Ταξ., Πασπάλας Β., Λυκουριώτης Δημ., Νίκας Σωτ., Παπαμάρκος Κ., Καλλής Κ., Τούντας Γ.

Οι Κορασίδες στον τελικό της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.  (2012)

Ύστερα απο ενα πρωτάθλημα γεμάτο ανατροπές και πολλούς τραυματισμούς οι Κορασίδες φτάνουν στον τελικό με αρκετές απουσίες. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο Κλειστό Γήπεδο της Θήβας όπου εκει έρχονται αντιμέτωπες με την πλήρη ομάδα της Α.Γ.Ε. Χαλκίδας και γνωρίζουν την ήττα.

Πρωταθλητές Β’ ΕΣΚΑΣΕ  (2013-2014)

Η ομάδα του Ανδρικού Τμήματος υποβιβάζεται και αγωνίζεται με 6 έφηβους, 5 παμπαίδες και 4 άνδρες, που προέρχονται απο τμήματα υποδομων του συλλόγου, στο τοπικό πρωτάθλημα στην κατηγορία Β’ της ΕΣΚΑΣΕ την σεζόν 2012-2013. Διεκδικεί την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ χωρίς όμως επιτυχία. Την επόμενη χρονια με την προσθήκη 2 έμπειρων παικτών καταφέρνει να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ομάδα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ και κερδίζει την άνοδο για την Α’ΕΣΚΑΣΕ.

Μπάσκετ στα χρόνια του COVID  (2019-2021)

Το  ερασιτεχνικό μπάσκετ, ο αθλητισμός, η οικονομία και η χώρα πλήττονται απο τον ιο Covid-19 και τους πιθανώς ζημιογόνους χειρισμούς Πολιτείας και Διοίκησης της Ε.Ο.Κ.  Οι αθλητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού βάλλονται απο τις μακρές διακοπές των πρωταθλημάτων. Οι διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων όλης της χώρας καλούνται να φροντίσουν να συμμορφωθούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας της Γ.Γ.Α για τον Covid-19, επωμιζόμενοι με τα επιπλέον έξοδα και χωρις καμμία διαβεβαίωση για την συνέχεια των πρωταθλημάτων. Όπως είναι σαφές, δεν υπάρχει πλάνο και χρονοδιάγραμμα εκπόνησης. Στην αρχή επιτρέπονται οι προπονήσεις  υπό ειδικές προϋποθέσεις  για τις ακαδημίες, έπειτα διακόπτονται και αυτές. Με αποτέλεσμα, ενώ σε άλλες χωρές ο αθλητισμός να συνεχίζει κανονικά, στην χώρα μας να προσπαθούμε να σηκώσουμε τα παιδιά απο τους υπολογιστές που “χτύπαγαν ” 12 ωρα γα να γυμναστούν απο το σπίτι και να τους μεταφέρουμε την ελπίδα οτι θα γυρίσουν σύντομα στα γήπεδα. ‘Ο,τι σχεδιασμός υπήρξε απο διοικήσεις και προπονητικά επιτελεία πήγαινε περίπατο  αφ’ενός λόγω του γεγονότος ότι οι αθλητές-τριες βρίσκοταν εκτός ρυθμού και όχι στην πρέπουσα φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς νέοι τραυματισμοί, και αφ’ετέρου λόγω των διακοπών που επιβλήθηκαν ξανά.

Σε πανελλήνιο επίπεδο αρκετοί ερασιτεχνικοί σύλλογοι διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω υφιστάμενων και νέων χρεών. ‘Αλλοι πάλι μείωσαν τα αγωνιστικά τους τμήματα και γυρίσαν στα τοπικά πρωταθλήματα μειώνοντας το προσωπικό τους και τα έξοδα μεταφορών. Αρκετά παιδιά που βρίσκονται στις τάξεις του λύκειου, σταμάτησαν τον αθλητισμό και αφοσιώθηκαν στο διάβασμα. ‘Αλλα πάλι δεν προλάβαν να αγωνιστούν στα εφηβικά τμήματα επαρκώς με επακόλουθο να μην μπορούν να επανδρώσουν κατάλληλα ανδρικές/γυναικείες ομάδες. Όσα συνέχισαν και συνεχίζουν έχουν ένα αγωνιστικό κενό περίπου δύο ετών, στην ιδιαίτερη ηλικία που χτίζονται οι βάσεις για κάθε αθλητή-τρια. Όταν όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε μια περιοχή περίπου 5.000 κατοίκων οι συνέπειες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παρά μόνο ολέθριες για το μέλλον ενός τοπικού αθλητικού συλλόγου.
Ωστόσο ο Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννησης Μαλεσίνας προσπάθησε με την σύμπραξη του ΔΣ, του προπονητικού επιτελείου, του προσωπικού και των αθλητών/αθλητριών να αγωνιστεί και να συμμετάσχει όσο γινόταν πιο ανταγωνιστικά, τηρουμένων πάντα των συνθηκών και των αντιξοοτήτων. Την σεζόν 2019-2020 το Ανδρικό τμήμα βρέθηκε στην 9η θέση από τις 14 του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Το Εφηβικό τμήμα το οποίο επανασυστάθηκε μετά από 14 χρόνια τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου του. Το Παιδικό τμήμα τερμάτισε στην 5η θέση του ομίλου του. Το τμήμα Παγκορασίδων συστάθηκε, προπονήθηκε και αγωνίστηκε σε κάποιους φιλικούς αγώνες αλλά δεν διεξήχθη καθόλου το πρωτάθλημα λόγω έλλειψης ενδιαφερομένων ομάδων στην περιφέρεια. Η τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη στην περιφέρεια ήταν στις 07.03.2020. Ύστερα διακόπηκαν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες κατ’ εντολή της ΓΓΑ.
Τη σεζόν 2020-2021 το φθινόπωρο ο COVID-19 “χτύπησε” ανελέητα την Μαλεσίνα με αποτέλεσμα μέρος των τμημάτων υποδομής τα οποία είχαν κάνει κανονικά προετοιμασία και είχαν αγωνιστεί σε φιλικούς αγώνες να μην μπορούν να συμμετάσχουν στην έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω πολυάριθμων κρουσμάτων. Παιδικό και Εφηβικό τμήμα αγωνίστηκαν με πολλούς απόντες αθλητές και τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκαν έληξαν πρόωρα στα τέλη Οκτώβρη.  Τα δύο τμήματα τερμάτισαν στην 6η και 3η θέση αντίστοιχα στους ομίλλους τους. Το Ανδρικό τμήμα ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη εκτός έδρας, στον Αλίαρτο (95-96) και τερμάτισε στην 6η θέση της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με ήττα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

press-color
press-bw
1990-91
Πρωταθλητές Μίνι Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Ο πρώτος επίσημος τίτλος του συλλόγου, μετά απο δύο ημιτελικούς και ένα τελικό στα τμήματα των υποδομών. Μέλη της ομάδας αυτής θα οδηγήσουν τον σύλλογο σε μελλοντικές επιτυχίες και θα στηρίξουν και από διαφορετικά πόστα σε όλη την την πορεία της ομάδας μέχρι και σήμερα.
1997-98
Πρωταθλητές Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Μετά από τον τελευταίο αγώνα μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα (1997-1998) και κατέκτησε την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα είχε στο ρόστερ της 6 παίκτες που αγωνίζοταν παράλληλα στα τμήματα των υποδομών του συλλόγου (εφηβικό, παμπαιδικό, παιδικό). Γεγονός που εξηγεί και την επιτυχημένη πορεία της ομάδας Παίδων την ίδια σεζόν που κατέκτησε την 2η θεση στο Πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
1998-99
Γ' Εθνική Κατηγορία
Η ομάδα του Ανδρικού Τμήματος είχε ρεκόρ εκείνη τη σεζόν 5-21 και τερμάτισε στη 12η θέση σε σύνολο 14 ομάδων. Συμμετείχε σε ενα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού με παραδοσιακές ομάδες οι οποίες είχαν εμπειρίες πολλών ετών στις Εθνικές Κατηγορίες και υψηλότερα μπάτζετ. Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ως αφετηρία κάποιες ομάδες ξεκίνησαν την ανοδική τους πορεία που έφτασαν ως την Α’2 και Α’1 ( Α.Γ.Ε. Χαλκίδα,Γ.Σ. Πανελλήνιος,Κολοσσός Ρόδου). Η ομάδα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα σε 5 παιχνίδια αλλά έχασε 2 ακόμα που οδηγήθηκαν σε παράταση και άλλα 4 που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.
2002-03
Πρωταθλητές Εφήβων Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Η εφηβική ομάδα έφερε τον δεύτερο επίσημο τίτλο σε επίπεδο υποδομών του συλλόγου μετά απο 12 χρόνια. Είχαν προηγηθεί ένας τελικός και 5 ημιτελικοί χαμένοι για τα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών. 'Ηταν ο τρίτος επίσημος τίτλος του συλλόγου συνολικά. Από αυτή την ομάδα παρήχθη και ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου που κλήθηκε στα κλιμάκια του αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας, της Εθνικής Ομάδας και μεταγράφηκε στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
2012
2η Θέση Κορασίδων Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Ύστερα απο ενα πρωτάθλημα γεμάτο ανατροπές και πολλούς τραυματισμούς οι Κορασίδες φτάνουν στον τελικό με αρκετές απουσίες. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο Κλειστό Γήπεδο της Θήβας όπου εκει έρχονται αντιμέτωπες με την πλήρη ομάδα της Α.Γ.Ε. Χαλκίδας και γνωρίζουν την ήττα. Αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου! Είχαν προηγηθεί μια συμμετοχή στα ημιτελικά των Νεανίδων και μια στα ημιτελικά των Παγκορασίδων.
2013-14
Πρωταθλητές Β΄ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Στον δεύτερο χρόνο παραμονής τους στην Β' ΕΣΚΑΣΕ η ομάδά αγωνίζεται με 5 έφηβους, 3 παμπαίδες και 4 άνδρες, που προέρχονται απο τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Με την προσθήκη 2 επιπλέον έμπειρων παικτών καταφέρνει να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ομάδα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ και κερδίζει την άνοδο για την Α’ΕΣΚΑΣΕ.
2016-17
Πρωταθλητές Παμπαίδων Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Η ομάδα Παμπαίδων του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο αναβαθμισμένο από την Ε.Ο.Κ. πρωτάθλημα παμπαίδων της σεζόν (2016-2017), επικρατώντας στο ουδέτερο κλειστό της Λιβαδειάς του Κάδμου με 60-54. Αξιοσημείωτο ειναι το γεγονος ότι 4 απο αυτούς προπονούνται και 3 απο αυτούς έχουν λάβει μέρος σε αρκετούς αγώνες ήδη με την Ανδρική ομάδα. Από την ομάδα αυτή θα παραχθούν δυο ακόμα ταλαντούχοι αθλητές. Ο ένας είναι ο Δημήτριος Καραμίντζος, ο οποίος θα κληθεί στα κλιμάκια του αναπτυξιακού προγράμματος και θα πάρει μεταγραφή την επόμενη χρονια στο εφηβικό τμήμα της Α.Ε.Κ B.C. Ο άλλος είναι ο Θάνος Καραστάθης ο οποίος θα κληθεί και θα αγωνιστεί με την Εθνική Παίδων και θα μεταγραφεί για Ακαδημία Αθηνών και ΧΒΑ την επόμενη χρονιά.
2017-18
2η Θέση Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Η ομάδα συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ μετά την επάνοδο της και έχοντας κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά την 3η Θέση αρχίζει να ελπίζει ακόμα και σε μια κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Γ ΕΘνική Κατηγορία. Παίκτες της περσινής επιτυχημένης ομάδας των παμπαίδων ενσωματώνονται στο Ανδρικό τμήμα και ξεκινάει απο νωρίς η προετοιμασία με νίκες σε φιλικούς αγώνες. Η ομάδα διεκδικεί την πρωτιά ως τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά οι τραυματισμοί τριών βασικών παικτών στην 17η , 19η και 22 αγωνιστική καθιστούν αδύνατη την κατακτηση του πρωταθλήματος σε ενα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες. Στο τέλος της σέζον παίρνει μεταγραφή και ο Αντώνης Καραμίντζος για το εφηβικό τμήμα της Α.Ε.Κ. B.C..