Στις 16 Απριλίου η ομάδα του Αντρικού μας τμήματος ήρθε αντιμέτωπη με την ομάδα του ‘Αρη Αμφίκλειας στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. Ήττα με σκορ 60-49 για την ομάδα μας,που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην άρτια αμυντική λειτουργιά  και την ενεργεία που επέδειξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο αντίπαλος  μας . Στις αργές επιστροφές μας στην άμυνα και τις βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση που επέφεραν μεγάλο ποσοστό αστοχίας.

Η ομάδα μας χάνοντας με 11 πόντους έχασε και το +7 του πρώτου γύρου (67-60) και εισήλθε σε έναν βαθμολογικό  κυκεώνα όπου  πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία καθότι από την νέα χρονιά θα υποβιβαστούν 5 ομάδες (αντί για 3) από την Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. λόγω υποβιβασμού των 2 ομάδων από την Γ’ Εθνική Κατηγορία που ανήκουν στην περιφέρεια μας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-8, 22-19, 43-30, 60-49.

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Μώρος): Χαρατσής 19 (2), Μιχέλης 10 (1), Βουρτζούμης 16 (1), Κατσίκας, Τσεκούρας 1, Φιλίντας, Παπαναγιώτου 4, Κουρέπης 7, Καστάνας 3.

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ (Δαδίτσος): Κανακάρης 9 (1), Φωτίου 10, Βίγγος, Κετέμα 2, Κούτσικος, Τούντας 5 (1), Τσελεκούνης, Θεοδώρου 15, Θεοφανόπουλος 8 (1).

 

Στις 18 Απριλίου η ομάδα των Παμπαίδων μας επικράτησε σχετικά εύκολα επί της αντίστοιχης του ‘Αρη Αμφίκλειας στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του ΣΤ’ ομίλου για το Πρωταθλημα Παμπαίδων της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σε άμυνα και επίθεση.

Μετά το πέρας του αγώνα των παμπαιδων ακολούθησαν φιλικοί αγώνες σε όλα τα μη αγωνιστικά τμήματα των υποδομών και των δυο συλλόγων , δίνοντας την ευκαιρία στους λιλιπούτειους αθλητές -τριες να αγωνιστούν, να παίξουν ,να μάθουν  και να χαρούν το μπάσκετ.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και παρακολούθησε τους αθλητές και συνομίλησε με τα προπονητικά επιτελεία  και των δυο συλλόγων για τα αναπτυξιακά προγράμματα ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Κουβαράς Αργύρης!

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες  για την φιλοξενία στην Αμφίκλεια  από τον Α.Σ. ‘Αρης Αμφίκλειας και εύχεται καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων του!