‘Ενα τριήμερο γεμάτο Μπάσκετ, Γυμναστική και Μπόλικο Παιχνίδι για τους νεαρούς -ρές αθλητές -τριες μας ολοκληρώθηκε εχθές στην Μαλεσίνα με την υποστήριξη του Demenagas Basketball Training ( Αχιλλέας Δεμέναγας, Παναγιώτης Δεμέναγας ) και του Athletes Performance Chalkis ( Νίκος Σαρρής ).

Οι νεαροί -ες μας αθλητές -τριες  προπονήθηκαν με  ενθοθσιασμό, όρεξη και πάθος σε σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό με κορυφαίους coaches στον τομέα της βελτίωσης των  ατομικών αθλητικών και μπασκετικών δεξιοτήτων. Βελτίωσαν τις τεχνικές τους και χρησιμοποιήσαν αυτά που μαθαίναν στα εσωτερικά “διπλά” που ακολουθούσαν κατά την διάρκεια των απογευματινών προπονήσεων.

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των γονέων της Μαλεσίνας γέμιζε το γήπεδο μας επι τρείς ημέρες με μπασκετικούς ήχους, παιδικές φωνές, χαμόγελα, ενέργεια, χειροκροτήματα και χαρά! Σύμφωνα με αρκετά μηνύματα και  που έφτασαν στην Διοίκηση και το προσωπικό του Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας απο τους γονείς τους , τα παιδια πήγαιναν σπίτια τους μετα τις προπονήσεις και μίλαγαν με ενθουσιασμό και χαρά για αυτά που κάνανε στο γήπεδο στις οικογένειες τους! Γεγονός που δικαιώνει και ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου και την Διοίκηση για την οργάνωση και την διεξαγωγή του Malesina Basketball Camp!

Στο τέλος του Malesina Basketball Camp όλα τα παιδιά έλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια και αυτά που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς δεξιοτήτων έλαβαν και τα αντίστοιχα τρόπαια! Την απονομή των μεταλλίων, των τροπαίων και των αναμνηστικών φωτογραφιών έκαναν οι : Αχιλλέας Δεμέναγας, Παναγιώτης Δεμέναγας, Νίκος Σαρρής και ο ενεργός μπασκετικός θρύλος της Μαλεσίνας, Σωκράτης Γκιζόγιαννης!!!

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες, τους νύν και πρώην παικτες του συλλόγου, τους γονείς, τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο και όσους βοήθησαν Demenagas Basketball Training, AthletesPerformance Chalkis, τον Coach Α. Καραμίντζο και τον Φροντιστή της Ομάδας Αθ. Κογιώνο για το επιτυχημένο basketball camp!