Με επιστολή του ο Ανέστης Δαδίτσιος κάνει γνωστό το τέλος της συνεργασίας του με το Ανδρικο τμήμα του Α.Σ. Αναγέννησης Μαλεσίνας, ευχαριστώντας τη διοίκηση για τη δυνατότητα που του έδωσε και ευχόμενος παράλληλα η αποχώρηση του να βοηθήσει την ομάδα.

”Με την επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αναγέννησης Μαλεσίνας που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό για τον τόπο μας. Δυστυχώς όμως, πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως σχεδιάσαμε με αποτέλεσμα να βγει μια πολύ κακή χρονιά. Εύχομαι, η αποχώρηση μου να βοηθήσει την ομάδα να βρει το δρόμο για τη θέση που της αξίζει. Καλό καλοκαίρι σε όλους”.

* Ο Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας ευχαριστει τον Coach αλλά και τον ανθρώπο Ανέστη Δαδίτσιο για την πολυετή προσφορά και στήριξη που εχει προσφέρει στα παιδιά της Μαλεσίνας και τον Σύλλογο.

Ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο πόστο που θα αναλάβει εντός του συλλόγου απο την ερχόμενη χρονια και τον ευχαριστούμε που παραμένει αρωγός  στην προσπάθεια ανάπτυξης των υποδομών του συλλόγου.